Deze nieuwbouw woning op de Zaanse Eilanden heeft een flinke aanlooptijd.
Maar nu is de basis daar en de vergunning binnen: tijd om ook met het interieur aan de slag te gaan. De ruimtelijke opzet is in de architectuur natuurlijk al meegenomen, al wordt de woning voornamelijk in hout gebouwd en kan er tijdens het ontwerpen van het interieur nog veel worden aangepast. Kroonjuweel is de eet-vide tussen keuken en woonkamer. Bij binnenkomst is die vide vanachter het vele glas in slanke stalen kozijnen voelbaar. Ook door de plaatsing van de trap naar de verdieping.
De woonkamer is groot met weinig dichte wanden en daardoor niet eenvoudig in te delen. Maar een grote ‘eilandbank’ die zich naar verschillende kanten opent, vormt het hart van de leefruimte en geeft alles zijn plaats.

Ook interesse in een dergelijk interieurontwerp?

Ik wil meer weten ›