Wonen

WONEN

KORT ADVIES: RUIMTEPALET

Ruimtepalet: kort advies aan huis

(We bieden ook een Ruimtepalet Zakelijk: zelfde opzet, iets andere invulling en prijs)

Een palet aan factoren bepaalt de beleving en functionaliteit van uw ruimte:
indeling, verlichting, kleur, materiaal, inrichting, akoestiek, daglicht, uitzicht, comfort en nog veel meer…
Ze bepalen in samenhang met elkaar of een ruimte prettig aanvoelt en voldoet…of niet.

Vindt u het een grote stap om verbouwing of nieuw interieur helemaal door ons laten begeleiden, kies dan voor het ’Ruimtepalet’.
Het Ruimtepalet biedt de mogelijkheid om een aantal onderwerpen tijdens een eenmalig adviesgesprek onder de loep te nemen.
Welke onderwerpen dat zijn bepaalt u zelf, het kan gaan om verbouwingsplannen, een nieuwe indeling of inrichting.

Hoe
We maken een afspraak bij u thuis van en nemen daar ca. twee uur de tijd voor. Aan de hand van een plattegrond, een rondje door het huis en uw vragen en wensen komen er concrete ideeën op tafel. Vaak is deze eerste aanzet al voldoende om zelf verder mee aan de slag te gaan.
Ter plekke kunnen er indelingsschetsen  gemaakt worden of kunnen we uw eigen ideeën bespreken. Maar er kunnen ook concrete suggesties  op tafel komen ten aanzien van meubels, verlichting, kleur- en materiaalgebruik.
Het advies kan ook helpen bij grotere investeringen, zoals de aanschaf van een nieuwe keuken en daarom kan het desgewenst ook in een winkel of showroom plaatsvinden.

Kosten
Het Ruimtepalet kost € 175 inclusief BTW.
Tot ca. 20 km rond Zaandam is dit voor een eerste bezoek inclusief reistijd en reiskosten.
Woont u verder weg, dan reken ik over die extra kilometers  50ct. p/km.

Samenvatting (optioneel)
Tijdens het gesprek kan er erg veel informatie op tafel komen. Ook zijn mijn snelle schetsen voor u achteraf soms slecht leesbaar.
In dat geval kunt u na ons gesprek ervoor kiezen  per mail een korte samenvatting van de adviezen en/of betere schetsen te willen ontvangen.
De kosten daarvoor bedragen: € 60 inclusief BTW.

Vervolg
Uiteraard kunt u na het Ruimtepalet altijd besluiten een stap verder te zetten.


Ervaring van anderen met het Ruimtepalet

“Ik vind dat je een een prachtige service-op-maat biedt en met jouw dienst precies aan de verwachtingen hebt voldaan die ik ervan had. Je overzag snel wat er in onze huiskamer/situatie nodig was en luisterde goed naar mijn wensen. Daaruit volgde en duidelijk advies én zelfs nog extra follow up met staaltjes van mogelijke kleuren. Ik ben er bijzonder tevreden over.” W. Klerks, Haarlem

“Wij zochten naar een betere benutting van onze binnenruimte en hebben toen Tanja gevraagd om advies over de mogelijkheden. Ze kan goed luisteren, het is gemakkelijk met haar communiceren en ze is creatief in oplossingen. Zij heeft ons verrijkt met veel nieuwe ideeën en inzichten over gebruik van ruimte, stijl, en kleur die ons uitstekend geholpen hebben.” E.Hagedorn, Broek in Waterland.

“Met Tanja door je eigen huis lopen is als op avontuur gaan. De indeling en functies je als vanzelfsprekend aannam blijken ook helemaal anders te kunnen, erg verfrissend en inspirerend.” V.vd Ende, Amsterdam.

“Wij hebben Tanja ingeschakeld voor een kort advies over onze benedenverdieping. In een paar uur had ze voor ons een plan gemaakt- rekening houdend met onze wensen en ideeën. Het fijne is: nu is er een plan dat zowel mijn man als ik inspirerend vinden. We gaan dat uitrollen over een periode van twee jaar – maar alles wat we nu stapsgewijs aanschaffen of doen (kleur van de muur, kleed, lamp) past in het nieuwe plan. Dat geeft rust én een doorkijkje naar de toekomst!” E.Braat, Zaandam.