Wonen

WONEN

KORT ADVIES AAN HUIS

Direct voorstellen en suggesties binnen een adviesgesprek.
Overweeg je een uitbouw, maar vraag je je af hoe?
Komt er een nieuwe keuken, dus dat het moment de hele woonverdieping opnieuw te bekijken?
Ben je niet tevreden over het daglicht of juist over de verlichting binnen?
Of heb je gewoon het gevoel dat het allemaal beter, rustiger of functioneler moet kunnen?

Waarom kort advies?
Een interieurarchitect (binnenhuisarchitect) inschakelen voelt als een hele stap. Wij bieden een eenmalig adviesgesprek waarbij je direct oplossingen en suggesties aangereikt krijgt.
Welke vragen je stelt bepaal je zelf, ook hoeveel het er zijn. We nemen er 2 à 2,5 uur voor en kunnen alles behandelen wat daarbinnen past.

Hoe
We maken een afspraak bij je thuis. Aan de hand van je vragen, wensen en eventueel een plattegrond, kom ik met concrete voorstellen. Het kan gaan om indelingsschetsen, suggesties voor verlichting, kleur- en materiaalgebruik, maar ook om een reactie op de ideeën die je zelf al hebt.
Vaak is deze eerste aanzet al voldoende om zelf verder mee aan de slag te gaan. En zo niet, dan kunnen we er een vervolg aan geven.

Het advies kan ook helpen bij een grotere aanschaf zoals een nieuwe keuken en daarom kunnen we ook in een winkel of showroom afspreken.

Kosten
Een afspraak ‘Kort Advies’ kost € 275 inclusief BTW.
Tot ca. 20 km rond Zaandam is dit voor een eerste bezoek inclusief reistijd en reiskosten.
Woon je verder weg, dan reken ik over die extra kilometers  €1 p/km.

Met samenvatting? 
Tijdens het gesprek kan er erg veel informatie op tafel komen. Ook zijn de snelle schetsen achteraf soms slecht leesbaar. Daarom krijg je per mail een samenvatting van de adviezen, wat meer leesbare schetsen, of wat voorbeelden van zaken die tijdens het gesprek aan de orde kwamen. Dit is afhankelijk van wat we besproken hebben.
Mocht je na het gesprek geen behoefte hebben aan nagestuurde informatie, dan komt het Kort Advies op € 220.
Klik hier voor meer tarieven.


Ervaring van anderen met deze manier van Kort Advies

“Ik vind dat je een een prachtige service-op-maat biedt en met jouw dienst precies aan de verwachtingen hebt voldaan die ik ervan had. Je overzag snel wat er in onze huiskamer/situatie nodig was en luisterde goed naar mijn wensen. Daaruit volgde en duidelijk advies én zelfs nog extra follow up met staaltjes van mogelijke kleuren. Ik ben er bijzonder tevreden over.” W. Klerks, Haarlem

“Wij zochten naar een betere benutting van onze binnenruimte en hebben toen Tanja gevraagd om advies over de mogelijkheden. Ze kan goed luisteren, het is gemakkelijk met haar communiceren en ze is creatief in oplossingen. Zij heeft ons verrijkt met veel nieuwe ideeën en inzichten over gebruik van ruimte, stijl, en kleur die ons uitstekend geholpen hebben.” E.Hagedorn, Broek in Waterland.

“Met Tanja door je eigen huis lopen is als op avontuur gaan. De indeling en functies je als vanzelfsprekend aannam blijken ook helemaal anders te kunnen, erg verfrissend en inspirerend.” V.vd Ende, Amsterdam.

“Wij hebben Tanja ingeschakeld voor een kort advies over onze benedenverdieping. In een paar uur had ze voor ons een plan gemaakt- rekening houdend met onze wensen en ideeën. Het fijne is: nu is er een plan dat zowel mijn man als ik inspirerend vinden. We gaan dat uitrollen over een periode van twee jaar – maar alles wat we nu stapsgewijs aanschaffen of doen (kleur van de muur, kleed, lamp) past in het nieuwe plan. Dat geeft rust én een doorkijkje naar de toekomst!” E.Braat, Zaandam.