Interieurontwerp nieuwbouwwoning, Zaandam

Interieurontwerp nieuwbouwwoning, Zaandam

  • alternatief indeling
  • alternatief indeling

Interieurontwerp Nieuwbouwwoning

Deze nieuwbouw woning op de Zaanse Eilanden heeft een flinke aanlooptijd. Maar nu is de basis daar en de vergunning binnen: tijd om ook met het interieur aan de slag te gaan. De ruimtelijke opzet is in de architectuur natuurlijk al meegenomen, al wordt de woning voornamelijk in hout gebouw en kan er tijdens het ontwerpen van het interieur nog veel worden aangepast. Kroonjuweel is de eet-vide tussen keuken en woonkamer. Bij binnenkomst is die vide vanachter het vele glas in slanke stalen kozijnen voelbaar. Ook door de plaatsing van de trap naar de verdieping. De woonkamer is groot met weinig dichte wanden en daardoor niet eenvoudig in te delen. Maar een grote ‘eilandbank’ die zich naar verschillende kanten opent, vormt het hart van de leefruimte en geeft alles zijn plaats.


Denk je ook over wat er nog meer mogelijk is met je interieur?

Ik wil meer weten ›

Interieur

Interieur nieuwbouwwoning, Westzaan

Interieur nieuwbouwwoning, Westzaan

Interieur Nieuwbouwwoning

Bij een nieuwbouwwoning, in aanbouw vraagt een interieurontwerp om iets meer voorstellingsvermogen, je kunt nog niet door de ruimtes lopen, de lichtinval zien, etc. Het ontwerpen gebeurt dan zuiver op basis van de tekeningen, waarbij het natuurlijk prettig is dat wij door onze ervaring een vrij goed voorstellingsvermogen hebben opgebouwd.Het is eervol daarbij het vertrouwen van de opdrachtgever te krijgen en fantastisch om te zien hoe zij zelf de bijzonder geslaagde punten op de i hebben gezet.


Ingeschreven op een nieuwbouwproject?

Ik wil meer weten ›

Interieur appartement, Zaandam

Interieur appartement, Zaandam

Interieur appartement, Zaandam

De ruimte is ‘gelift’, passend bij de stijl en interieurkeuzes die door de eigenaren in het verleden al gemaakt waren. Het entreegedeelte is functioneler benut, met bergruimte, maar het woongedeelte werd er juist ruimtelijker van. De vide voor de raampartij kreeg een  prachtige nieuwe trap en de verbinding tussen boven en beneden werd versterkt door een moswand die ook de akoestiek in de ruimte verbetert. Voor het terras is een meubel ontworpen dat open als bank en dicht als tafel dienst doet en het jaar rond buiten kan blijven staan.


Ook aan de slag met uw interieur?

Ik wil meer weten ›

Verbouwing en uitbreiding woning, Zaandam

Verbouwing en uitbreiding woning, Zaandam

Verbouwing dijkwoning

Ingrijpende verbouwing met uitbreiding van een jaren 30-woning op een talud. Grote eetkeuken in het souterrain met gelijkvloerse uitloop naar de tuin met aanlegsteiger. Wonen op de begane grond met weids uitzicht over het water. Slapen op de verdieping en zolder. De woning is bovendien gasloos en energieneutraal gemaakt.


Overweegt u een soortgelijke verbouwing?

Ik wil meer weten ›

 

Verbouwing en interieur woning Zaandam

Verbouwing en interieur woning Zaandam

Verbouwing en interieur

Deze woning kreeg een uitbreiding aan de achterzijde en dit was meteen het moment om ook het interieur flink onder de loep te nemen. De indeling veranderde en de keuken kreeg een nieuwe plek, waardoor er een woonkeuken ontstond. Bijna de gehele inrichting mocht worden vernieuwd en het interieur werd zo echt een afspiegeling van de bewoners.


Heeft u ook verbouwplannen?

Ik wil meer weten ›