function wpc_remove_height_cropping($height) { return '9999'; } function wpc_remove_width_cropping($width) { return '9999'; } add_filter( 'et_pb_blog_image_height', 'wpc_remove_height_cropping' ); add_filter( 'et_pb_blog_image_width', 'wpc_remove_width_cropping' );
.

Welzijnsplein IJmuiden

Drie welzijnsorganisaties verlieten hun respectievelijke vestigingslocaties en vonden gezamenlijk huisvesting in een vrijstaand kantoorpand. Dit was onder andere een wens van de gemeente Velsen, omdat er zo een duidelijke en herkenbaar ‘Welzijnsplein’ zou ontstaan met ruimte voor kruisbestuiving en synergie. Veiligheid en privacy waren hier sturende voorwaarden die zorgden voor een complexe puzzel ten aanzien van de ruimteverdeling binnen het bestaande pand. Bijkomend lastig ‘puntje’ was dat rechthoekige oppervlak maar aan drie kanten ramen had. Hierdoor bevonden zich in het midden van het pand relatief veel m2’s zonder daglicht. Hier konden alleen ruimtes komen voor kort verblijf: bijvoorbeeld spreekkamers en ondersteunende functies. Alle drie de organisaties, maar ook hun medewerkers, moesten zich goed kunnen voelen op de nieuwe plek, met de nieuwe samenwerkingsverbanden, maar met hun eigen clientèle.


Meer weten over onze uitdagingen bij een dergelijke opgave?

Ik wil meer weten ›