Verbouwing Gooilandschool, Bussum

Licht, Lucht en Ruimte! Het gebouw was goed onderhouden, maar kampte met wat technische problemen die moesten worden opgelost. Qua vierkante meters was er voldoende ruimte in de school en toch leek het of het overal te krap was. Bovendien wilde men de beschikbare ruimte beter afstemmen op het onderwijs van deze tijd, met studieplekken en leerpleinen. Ook bestond de wens de school in zijn geheel te ‘upgraden’ en te verduurzamen. Natuurlijk was het niet mogelijk alles in een keer te doen, zowel qua middelen als qua bouwtijd (tijdens schoolvakanties). Er is een totaalontwerp voor de school gekomen dat in een paar jaar tijd gefaseerd uitgevoerd kan worden, met natuurlijk ruimte voor voortschrijdende inzichten.


Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw school?

Ik wil meer weten ›