Verbouwing woning, Akersloot

De bestaande woningplattegrond had veel onbenutte ruimte, zoals een lange smalle entreegang. Maar hoe is anders de woonkamer te bereiken? Uit een aantal varianten kreeg deze deze plattegrond de voorkeur: de gang is verdwenen en maakt deel uit van de ruimte. Een open leefkeuken wordt alleen door een vrijstaand meubel van het woongedeelte gescheiden.

De reactie van de opdrachtgevers:

“Beste Tanja, we willen je nogmaals bedanken voor je leuke ontwerp voor de benedenverdieping van onze woning. Zelf zouden we zelf nooit op dit idee gekomen zijn! Uit de 5 ontwerpen die je gemaakt had voor ons, sprong deze er eigenlijk onmiddellijk al uit! Wij hebben zo een heerlijk plekje!!”


Overweegt u een soortgelijke binnenverbouwing?

Ik wil meer weten ›

Website: Hanneke de Graaf