Wonen

wonen  |  werken  |   leren  |  duurzaam

WONEN

Je huis: de basis van waaruit je functioneert,

waar je thuiskomt, waar je je prettig voelt en kunt ontspannen.
En je huis moet passen: ruim genoeg, praktisch genoeg, comfortabel genoeg en… jouw smaak genoeg!

Daarom een goed ontwerp,

of het nou gaat om nieuwbouw, verbouw of alleen het interieur.
Wij helpen je graag op weg en kunnen zelfs het hele ontwerp- en (ver)bouwtraject uit handen nemen. Maar je kunt ook bij ons terecht voor alleen advies of een schetsontwerp.

Nieuwbouw

Een kavel gekocht of er een optie op? Overweeg je een huis niet te verbouwen, maar af te breken en opnieuw te bouwen? We onderzoeken wat er kan en mag. Of het nou gaat om een vrijstaand huis of een geschakelde woning, we ontwerpen het huis dat je past. Vervolgens nemen we het vergunningstraject, de uitwerking en de bouwcoördinatie op ons.

Wij willen duurzaam bouwen, in materiaalkeuze en in installaties. Tenzij er een reden is dat anders te doen, kiezen we dan ook voor houtskeletbouw.

Verbouw

Het gaat hier om alles dat je bouwkundig in, aan, op of onder een bestaande woning wilt veranderen. Dat kan relatief klein zijn, bijvoorbeeld het verbeteren van de indeling woonverdieping. Het kan ook heel ingrijpend zijn, zoals funderingsherstel met uitbouw over meerdere verdiepingen.
Het startpunt is iets anders, maar aanpak en werkwijze zijn in grote lijnen hetzelfde als bij nieuwbouw.

Interieur

Meestal aangepakt in combinatie met een kleine of grote verbouwing, maar dat hoeft niet.
De nadruk ligt op het creëren van goede, praktische en prettige ruimtes. De juiste routing, de juiste lichtinval, bergruimte en rust. En natuurlijk helemaal afgestemd op je persoonlijke smaak.

Levensloop-bestendige woning

We willen allemaal, als we oud worden, langer thuis kunnen blijven wonen. Maar hoe doe je dat en hoe maak je je huis daarvoor geschikt? Ook als het nog ver voor je ligt, maar je overweegt een flinke verbouwing, is het goed daar vast over na te denken. "Wil ik in dit huis oud worden?". Maar misschien is het al een concrete wens, of zelfs aanleiding voor de verbouwing. We maken het onderdeel van een goed en doordacht ontwerp, zonder dat het huis meteen een 'ouderenwoning' wordt.


Ik wil meer weten ›

Meer weten over de kosten?
Klik dan op ‘tarieven‘.
Interesse in eenmalig advies aan huis?
Klik dan op ‘Kort Advies‘.