Over Hennk

wonen  |  werken  |   leren  |  duurzaamheid

WERKEN

Uw kantoor of bedrijfsruimte geeft weer waar uw bedrijf voor staat.

Het is een verlengstuk van uw visie of strategie. Medewerkers werken er met plezier, voelen zich verbonden met het bedrijf en zijn daardoor productief en veerkrachtig. Althans, zo moet het zijn en zo kan het ook zijn Het vraagt om inleving in het bedrijf: wat wordt er gemaakt of gedaan? Waar zijn ze goed in en waar staan ze voor? Wat voor soort mensen werken er en wat is hun doelgroep? Belangrijke vragen. En met de antwoorden maken we samen met u een slim, functioneel en eerlijk ontwerp. En ja, het mag dan ook best ‘mooi’ zijn.

Overweegt u een verbouwing, een herindeling binnen of alleen een nieuw interieur?

Maar wilt u ook gewoon kunnen blijven doen waar u het beste in bent; uw werk? Dan doen wij graag waar wij het beste in zijn: ons werk!
Wij nemen u graag de rompslomp uit handen, van ontwerp tot uitvoering. Voor een kantoor waarin u zichzelf herkent en dat recht doet aan uw onderneming.

Mail of bel ons voor een vrijblijvende kennismaking.

Ik wil meer weten ›


Hoe lang duurt zo'n traject van kennismaking tot start uitvoering?

Dat hangt van veel dingen af: de vraag, de omvang en complexiteit, de snelheid waarmee besluiten worden genomen en bijvoorbeeld de beschikbaarheid van de uitvoerende partij.
Het kan wel eens in 1,5 maand, maar gemiddeld moet u minstens op een maand of drie rekenen.

Wat zijn de kosten?

Een algemeen antwoord is lastig te geven, want de opgave kan klein of groot zijn.
Meestal:
– offreren we vaste bedragen per fase of
– werken we met een gereserveerd budget dat we samen overeen zijn gekomen (er wordt dan op uurbasis gefactureerd, maar binnen het afgesproken maximum).

We rekenen een uurtarief van:
– €80 exclusief BTW voor profit organisaties en
– €80 inclusief BTW voor non-profit organisaties.