Over Hennk

wonen  |  werken  |   leren  |  duurzaam

WERKEN

Uw kantoor of bedrijfsruimte geeft weer waar uw bedrijf voor staat.

Het is een verlengstuk van uw visie of strategie. Medewerkers werken er met plezier, voelen zich verbonden met het bedrijf en zijn daardoor productief en veerkrachtig. Althans, zo moet het zijn en zo kan het ook zijn. Het vraagt om inleving in uw onderneming: wat wordt er gemaakt of gedaan? Waar zijn jullie goed in en waar staat het bedrijf voor? Wat voor soort mensen werken er en wat is de doelgroep? Belangrijke vragen. En met de antwoorden maken we samen met u een slim, functioneel en eerlijk ontwerp. En ja, het mag dan ook best ‘mooi’ zijn.

Overweegt u een verbouwing, een herindeling binnen of alleen een nieuw interieur?

Maar wilt u ook gewoon kunnen blijven doen waar u het beste in bent; uw werk? Dan doen wij graag waar wij het beste in zijn: ons werk!
Wij nemen u graag de rompslomp uit handen, van ontwerp tot uitvoering. Het resultaat is een kantoor waarin u zichzelf herkent en dat recht doet aan uw onderneming.

>>> Eenmalig kort advies bij u op locatie?

Misschien heeft u alleen even behoefte aan een sparring partner. Misschien wilt u graag snel wat ideeën om verder te kunnen en mag het niet teveel tijd kosten. Of u wilt gewoon eerst ervaren wat wij kunnen toevoegen, voor u het werk uit handen geeft.
Maak dan gebruik van het ‘Kort interieuradvies Zakelijk’.

Mail of bel ons voor een vrijblijvende kennismaking.

Ik wil meer weten ›


Hoe lang duurt zo'n traject van kennismaking tot start uitvoering?

Dat hangt van veel dingen af: uw vraag, de omvang natuurlijk en complexiteit. Maar ook de snelheid waarmee besluiten worden genomen en bijvoorbeeld de beschikbaarheid van de uitvoerende partij.
Tussen kennismaking en start van de uitvoering kan wel eens in 1,5 maand zitten, maar gemiddeld moet u minstens op een maand of drie rekenen. Daar komt de bouw of uitvoeringsperiode dan natuurlijk nog bij.

Wat zijn de kosten?

Een algemeen antwoord is lastig te geven, want de opgave kan klein of groot zijn. Maar meestal:
– offreren we vaste bedragen per fase of
– werken we met een gereserveerd budget dat we samen overeen zijn gekomen (er wordt dan op uurbasis gefactureerd, maar binnen het afgesproken maximum).

We rekenen een uurtarief van:
– €80 exclusief BTW voor profit organisaties en
– €80 inclusief BTW voor non-profit organisaties.
_ in sommige gevallen hanteren we ook nog een (iets lager) tekentarief