Over Hennk

wonen  |  werken  |   leren  |  duurzaam

WERKEN

Een horeca- of kantoorinterieur geeft weer waar het bedrijf voor staat.

Is het een verlengstuk van uw visie, dan werken de mensen er met plezier, voelen ze zich verbonden met het bedrijf en zijn daardoor productief en veerkrachtig.
Dat vraagt om inleving in de onderneming nodig: wat wordt er gemaakt of gedaan? Waar staat het bedrijf voor? Wie werken er, wat is de doelgroep?
Met de antwoorden maken we een slim, functioneel en eerlijk ontwerp. En ja, dat mag dan ook best ‘mooi’ zijn.

Verbouwen of alleen een andere indeling of nieuw interieur?

De organisatie is veranderd, het bedrijf is gegroeid, medewerkers werken meer op locatie, of de coronaperiode heeft destijds tot nieuwe inzichten geleid. In ieder geval zou de ruimte beter benut moeten worden. Maar u wilt ook gewoon kunnen blijven doen waar u het beste in bent: uw werk. Wij doen graag waar wij goed in zijn en nemen de rompslomp uit handen, van ontwerp tot uitvoering. Het resultaat is een bedrijfsruimte waarin u zichzelf herkent, dat recht doet aan uw onderneming en de toekomst weer aan kan.

Kort advies op locatie

Alleen behoefte aan ideeën om zelf mee verder te kunnen? Of wilt u gewoon eerst ervaren wat wij kunnen toevoegen, voor u het werk uit handen geeft?
Klik dan op  ‘Kort interieuradvies Zakelijk’.

Mail of bel ons voor een vrijblijvende kennismaking.

Ik wil meer weten ›


Hoe lang duurt zo'n traject van kennismaking tot start uitvoering?

Dat hangt van veel dingen af: uw vraag, de omvang natuurlijk en complexiteit. Maar ook de snelheid waarmee besluiten worden genomen en bijvoorbeeld de beschikbaarheid van de uitvoerende partij.
Tussen kennismaking en start van de uitvoering kan wel eens in 1,5 maand zitten, maar gemiddeld moet u minstens op een maand of drie rekenen. Daar komt de bouw of uitvoeringsperiode dan natuurlijk nog bij.

Wat zijn de kosten?

Een algemeen antwoord is lastig te geven, want de opgave kan klein of groot zijn. Maar meestal:
– offreren we vaste bedragen per fase of
– werken we met een gereserveerd budget dat we samen overeen zijn gekomen (er wordt dan op uurbasis gefactureerd, maar binnen het afgesproken maximum).

We rekenen een uurtarief van:
– €80 exclusief BTW voor profit organisaties en
– €80 inclusief BTW voor non-profit organisaties.
_ in sommige gevallen hanteren we ook nog een (iets lager) tekentarief